HunHír.info

2016. Magvető hava 29. nap, Zenő napja.

Tomcat: A Kétfarkú Kutyapárt margójára

ketfarku-500.jpg...Persze ha figyelembe vesszük, hogy ez a meghatóan őszinte, felemelően közösségi és elképesztően demokratikus humorherold-társaság véletlenül pont ugyanazt szajkózza, mint amit Soros György bármely leányvállalata, akkor talán egyszerűbb megfejteni ezt a rejtélyt. Költötték volna gyógyszerre. Arra ugyanis szükség van egy-két helyen, míg ők a hülye plakátjaikkal szórakoztak...

Erőszakoskodtak a fekete véglények - már szabadlábon is vannak

2016. október 28. 16:33

eroszak250-.jpgHétfő este tizenhét, megjelenésük alapján afrikai származású fekete férfi zaklatott egy 21 és egy 29 éves nőt a németországi Freiburg főpályaudvarának közelében a szövetségi rendőrség közlése szerint. A Funke Mediagruppe úgy tudja, hogy a férfiak körbevették áldozataikat és intim testtájaikon: hasukon, a mellkasukon és a nemi szervüknél érintették meg őket. A csoportból néhányan megpróbálták megcsókolni a nőket.

Számoljon el a közpénzekkel a Habony Művek!

2016. október 28. 14:14

sajto.jpgAz újságírói társadalomnak ma két része van: az, amelyik felháborodik a Habony-médián, és az, amelyik egyszerűen kineveti. Az a tény, hogy a 888, az Origo, a Lokál, a Ripost, a TV2 és a köztévé egyikbe sem tartozik bele, annyit jelent, ők nem újságírók, pusztán fideszes pártkatonák, akik zsoldért bármire képesek. Most épp az 50-es évekbe repítenek vissza: hazudnak éjjel, hazudnak nappal, hazudnak minden hullámhosszon, hogy Rákosi módszerével építsék az orbánizmus médiadiktatúráját közpénzből, kormányzati támogatással


Több mint kétszáz embert lemészárolt és tízezreket tart fogva az ISIL Moszulban

2016. október 28. 13:57

isis-lefejez-250.jpgAz Iszlám Állam harcosai több tízezer embert - köztük nőket és gyermekeket - ejtettek foglyul, hogy élő pajzsként használják őket az észak-iraki Moszulban a város felé közeledő iraki erőkkel szemben - közölte Genfben az ENSZ emberi jogi főbiztosságának egyik szóvivője.

Volner kimondta: A Jobbik elérte a célját

2016. október 28. 12:20

Volner-Janos-250.jpgVolner János, a Jobbik frakcióvezetője az ATV Start vendégeként elmondta: a kormányoldal belátta, hogy le kell mondania a piszkos offshore-bizniszről, különben Orbán Viktor vereséget szenved az alaptörvényről szóló szavazás során. A politikus hangsúlyozta, a Jobbiknak fontos, hogy se Junkcer, se Rogán Antal ne telepíthessen migránsokat Magyarországra, ezért ragaszkodnak a letelepedési kötvények eltörléséhez.


„A kommunizmust mi csináltuk, zsidók”

2016. október 28. 10:20

communism500_resize.jpg„Nincsen kollektív bűnösség” – halljuk a diszkriminációellenességükről elhíresült jogvédőktől. „Népirtásokat nem népek, nemzetek követnek el, hanem azok egyes elvetemült tagjai” – teszik még hozzá. Kár azonban, hogy – finoman szólva – nem ennek megfelelően viszonyulnak a történelemhez.

Hillary Clinton legfőbb munkatársai mindig Soros György kedvében akartak járni

2016. október 28. 08:13

soros_gyorgy-250.jpgMindig Soros György ZSIDÓ VILÁGSPEKULÁNS kedvében akartak járni Hillary Clinton, a demokraták elnökjelöltjének legbizalmasabb munkatársai - állította pénteki műsorában a Fox televízió. A republikánusokhoz közel álló médium a WikiLeaks legújabb kiszivárogtatásaira hivatkozva minősítette így Clinton vezető munkatársainak ténykedését.


Friss híreink

Közvélemény-kutatás - Orbán, Lázár, Rogán, Varga

2016. október 28. 15:13

Míg 2016 májusában a Fidesz szavazóinak 77 százaléka vélekedett úgy, hogy abban az esetben is a Fideszt támogatná, ha a párt nem Orbán Viktor vezetésével indulna a választáson, októberre ez az arány 7 százalékponttal (84 százalékra) növekedett. Egy nem Orbán Viktor által vezetett Fideszt a kormánypárti szavazóknak már csak 4 százaléka utasítana el, szemben a májusi 8 százalékkal. A kérdést megítélni nem tudók aránya is csökkent májushoz képest: a Fidesz híveinek 15 százaléka helyett már csak 12 százaléka nyilatkozott így.

Jobbik - Magyarország legnagyobb nemzetbiztonsági kockázata maga Orbán Viktor

2016. október 28. 14:56

A Jobbik megdöbbentőnek tartja, hogy Magyarország miniszterelnökének szomszédja egy olyan ember, akivel szemben az Egyesült Államok Nagykövetsége szerint nemzetközi elfogatóparancs van kiadva, és akit többek között illegális bevándorlás támogatásával, fegyverkereskedelemmel, terrorizmus finanszírozásával és nukleáris technológiával való visszaéléssel vádolnak.

Magyarország érdekeit a magyaroknak kell megvédeniük - és a zsidók, cigányok? Ők csak úgy vannak?

2016. október 28. 12:06

A mai magyarok nem követhetik el a dualizmus kori hibát: érdekeik védelmét nem lehet másra bízni. Magyarország érdekeit a magyaroknak kell megvédeniük a közösen vallott értékek, a közös történelmi tapasztalások alapján, másokban is szövetségest keresve, de önerőből - mondta az Országgyűlés elnöke pénteken Makón, Návay Lajos vértanúhalált halt magyar politikus 1945-ben lerombolt szobrának újraállításakor.

A német belügyminiszter zéró toleranciát hirdet a horrorbohócok ellen

2016. október 28. 11:53

Németországban a hatóságok következetesen és a zéró tolerancia elve alapján lépnek fel a bohócjelmezes zaklatók, azaz a horrórbohócok ellen - ígérte egy pénteki nyilatkozatában a német szövetségi belügyminiszter. Thomas de Maizire hangsúlyozta, hogy a horrorbohócok zaklatásai bűncselekménynek minősülhetnek, és semmi közük a közelgő Halloween-ünnep (október 31.) "ártatlan szokásaihoz".


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000037 kep000222 kep000048 kep000234

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kelta kereszt póló XXL-méret - PólóKelta kereszt póló XXL-méret
Póló - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 500 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Magyarország a kereszt árnyékában - Marton VeronikaMagyarország a kereszt árnyékában
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A magyar október + DVD MELLÉKLET
A magyar október + DVD MELLÉKLET
Könyv - Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 3 060 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ősmagyar hagyományaink - Badiny Jós FerencŐsmagyar hagyományaink
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 592 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A C vitamin varázslatos ereje - Thomas E. LevyA C vitamin varázslatos ereje
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2016 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat