HunHír.info

2017. Kikelet hava 01. nap, Acsád napja.

Megijesztették a négereket - súlyos éveket kaptak a multikulti nevében

13 és 6 év letöltendő börtönnel sújtott egy georgiai bíróság egy fehér párt, amiért az Atlanta állambeli Douglasville-ben "terrorizálták" egy fekete család születésnapi buliját és más helyeken fekete járókelőkre kiabáltak.A vád szerint a 26 éves Jose Ismael Torres, a 25 éves Kayla Rae Norton és 13 társuk konföderációs zászlókkal feldíszített kisteherautókkal haladtak el a születésnapot ünneplő fekete család háza előtt. A tanúk szerint egyikük a "nigger" szót kiáltotta a család felé, egy másik pedig állítólag azt, hogy le fogja lőni őket. Ez már elég volt, hogy a párt súlyos testi sértés, terrorfenyegetés és utcai banda szervezése miatt ilyen súlyos büntetésre ítéljék. Egyébként senki sem sérült meg, és senkit sem támadtak meg fizikailag. A menet további résztvevői közül kettőt 4 és 2 év börtönre ítéltek, a többieket változatos hosszúságú közérdekű munka büntetéssel sújtották, pusztán azért, mert ott voltak.

”De bizony a világháború volt a gázkamrák egyik részlete”

2017. március 01. 19:20

Auschwitz250.jpgHarmincezer eurós pénzbüntetésre ítélte szerdán a párizsi fellebbviteli bíróság Jean-Marie Le Pent, a radikális jobboldali Nemzeti Front alapítóját és tiszteletbeli elnökét, aki 2015 áprilisban megismételte egy korábbi kijelentését, miszerint a gázkamrák a második világháború egyik "részletkérdését" jelentik.

Ez lenne Európa vége: egy repülőjegy birtokában szabadon beutazhatnának a betolakodók

2017. március 01. 19:12

menekulttabor-250.jpgA Migrációkutató Intézet szerint ha az Európai Unió Bírósága március 7-én helybenhagyja főtanácsnoka, Paolo Mengozzi álláspontját, az uniós tagállamok kötelesek lesznek humanitárius vízumot kiadni bármely válságövezetből jelentkező harmadik országbeli állampolgárnak, ami nem csupán a menekültügyi politikában szükséges fordulatot akadályozná, hanem "megrengetné" az unió egészét.


Esélye sem volt a késes palesztinnak a lőfegyveres zsidóval szemben

2017. március 01. 19:00

keselo-250.jpgEgy palesztin könnyebben megsebesített késével a (zsidók által megszállt) Ciszjordániában egy izraeli telepest, aki lelőtte támadóját – jelentette az izraeli média szerdán. A hadsereg szóvivőjének beszámolója szerint a "merénylő behatolt a Hebron-hegy déli nyúlványán lévő Havat Mor nevű (illegális) telepesfalu területére, az egyik épületben egy harminchárom éves férfire támadt késével és könnyebben megsebesítette.

A diszkriminációellenes tanácsot felszámoló tervezet csúszott át a ROMÁN képviselőházon

2017. március 01. 16:32

roman-zaszlo-250.jpgÁtment a képviselőházon a magyarellenességéről ismert Bogdan Diaconunak az a törvénytervezete, mely megszüntetné az Országos Diszkriminációellenes Tanácsot (CNCD).


Feltartóztatták az ISIL zsidó hívét a tel-avivi repülőtéren

2017. március 01. 15:20

isil2-250.jpgFeltartóztattak a tel-avivi nemzetközi repülőtéren egy, az iszlám vallásra áttért izraeli zsidó férfit, aki az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezet oldalán akart harcolni Szíriában - jelentette szerdán a Jediót Ahronót című izraeli újság honlapja, a ynet.

Így módosítja Trump a beutazási tilalom bevezetéséről szóló rendeletet

2017. március 01. 11:15

szogesdrot250.jpgDonald Trump amerikai elnök felülvizsgált rendelete a beutazási tilalomról várhatóan a napokban megjelenik, és valószínűleg jogilag megalapozottabb lesz, mint az első, januári változat, amelynek több rendelkezését szövetségi bíróságok felfüggesztették - írta kedd este a The Wall Street Journal (WSJ) című lap a rendelettervezetet ismerő, de meg nem nevezett forrásokra hivatkozva.


Friss híreink

Miért akarják Önök a sok millió migránst Európára kényszeríteni? - kérdezte Morvai az EP-ben

2017. március 01. 19:48

Az Európai Parlament nemrég megválasztott elnöke, Antonio Tajani kellemes meglepetést okozott. Úttörő nyilatkozatot tett a német sajtóban, ugyanazt a megközelítést javasolva a menekültügy, illetve migráció megoldására, amit a gondolkodó és érző szívű európaiak többsége.

Szurkálás lett a vasazásból...

2017. március 01. 18:46

Nem jogerősen tizennégy év fegyházbüntetéssel sújtotta a Nyíregyházi Törvényszék azt a "férfit", aki tavaly júniusban betört egy telephelyre, az őt tetten érő biztonsági őrt pedig késsel életveszélyesen megsebesítette. A magyar férfi életét csak a gyors orvosi segítség mentette meg.

Oláh firkász: „A magyarok nem európaiak, a nyelvük sem tekinthető annak”

2017. március 01. 18:39

Magyarellenes tartalomért, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) feljelentése alapján 25 ezer lejes (1,8 millió forint) pénzbírságot szabott ki a román médiahatóság a B1 tévécsatornára - tudatta szerdai hírlevelében az RMDSZ.

A magyarországi bankok mindent visznek

2017. március 01. 17:53

A hitelintézetek 2016-ban 510,2 milliárd forint adózás előtti eredményt értek el az előző évi 34,3 milliárd forint után - derült ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) előzetes adataiból


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000027 kep000033 kep000086 kep000068

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Isten Nekünk háttal 1914-1918 - Vetési Tamás CsabaIsten Nekünk háttal 1914-1918
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Mesék Mátyás királyról
Mesék Mátyás királyról
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Lovasíjász DVD - Kaszás GézaA Lovasíjász DVD
DVD - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Horthy Naptár 2017 - 10 darab kedvezménnyel - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2017 - 10 darab kedvezménnyel
Naptár - Bolti ár: 36 000 Ft
Internetes ár: 25 000 Ft
31% internetes kedvezménnyel
A magyar tündérvallás - Bíró LajosA magyar tündérvallás
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat