HunHír.info

2017. Kikelet hava 28. nap, Keve napja.

Megakadályoztuk a nemzeti vagyon rablóprivatizációját

aranyrudak_500.jpgBár az Országgyűlés Gazdasági Bizottságának mai ülésén tárgysorozatba vették azt a korábban fideszes és MSZP-s képviselők által jegyzett közös kezdeményezést, mely az 5 milliárdot érő hatvani vadászkastélyt ingyen magántulajdonba adta volna, a javaslat várhatóan mégsem kerül a Parlament elé. A Fidesz és az MSZP parlamenti kétharmadot igénylő közös kezdeményezése mögül a szocialisták annak ellenére hátráltak ki, hogy szerintük „szakmailag vállalható” volt a nemzeti vagyon ingyenes átjátszása.

Putyin: Moszkva, Teherán és Ankara jelentősen hozzájárult a szíriai rendezéshez

2017. március 28. 16:16

szir-lazado.jpgOroszország, Irán és Törökország kezesként való fellépése az asztanai tárgyalásokon jelentősen hozzájárult a szíriai politikai rendezés előmozdításához - hangsúlyozta Vlagyimir Putyin orosz elnök az iráni hivatali partnerével, Haszan Róhánival folytatott keddi moszkvai tárgyalásai után.

Álnevet használt a betolakodó - persze, hogy élösködő a menekült

2017. március 28. 13:09

menekultek250.jpgKözokirat-hamisítás miatt emelt vádat a Kiskunhalasi Járási Ügyészség egy algériai férfi ellen, aki hamis tartózkodási engedéllyel igazolta magát, és korábban több eljárásban is álnevet használt - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.


Leég a zsinagóga? Majd felújítják közpénzből a 200 hívőnek

2017. március 28. 12:55

zsid-csillag.jpgSzáznegyvenkét millió forinttal támogatja a kormány a tavaly októberben leégett zuglói zsinagóga felújítását - jelentette be Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár kedden Budapesten.

A Helsinki Bizottság elérte: Újabb hét betolakodó és egy „pszichopata” nő úszhatja meg a tranzitzónát

2017. március 28. 11:27

migrans-kispocs-bemutat.jpgIdeiglenes intézkedésként az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) hétfő este megtiltotta nyolc tinédzsernek és egy veszélyeztetett terhes néger nönek a magyar-szerb határ menti tranzitzónába szállítását - közölte a kilenc menedékkérőt képviselő Magyar Helsinki Bizottság kedden az MTI-vel.


”Izrael ostorozásának vége” - Soha többé nem fog megtörténni

2017. március 28. 05:12

zsido-sok-250.jpgAz Egyesült Államok ENSZ-nagykövete szerint lezárult az a korszak, amikor országa a világszervezetben Izraelt bírálta. A dél-karolinai kormányzóból lett ENSZ-nagykövet, Nikki Haley az AIPAC Izrael-barát lobbiszervezet konferenciáján hétfő este elmondott beszédében leszögezte, hogy "új serif van a városban", és "Izrael ostorozásának vége".

Illegális bevándorlás - Életbe lép a megerősített jogi határzár

2017. március 28. 04:06

menekulttabor-250.jpgMa életbe lép a megerősített jogi határzár, a korábbinál szigorúbb szabályok értelmében a menedékkérőknek a határon lévő tranzitzónákban kell kivárniuk kérelmük jogerős elbírálását.A menedékkérőnek a kérelme jogerős elbírálásáig a tranzitzónában kell várakoznia, azt csak kifelé - vagyis a most meglévő tranzitzónák esetében Szerbia felé - hagyhatja el. Tehát szabad az út a kontinensfoglalónak bármikor, KIFELÉ!


Friss híreink

Fázott a kontinensfoglaló a hűtőkocsiban - inkább telefonált

2017. március 28. 18:29

Hűtőkocsiban rejtőzködő "menekültek" kértek rendőri segítséget Belgiumban, mert annyira fáztak a jármű rakterében, hogy inkább értesítették a hatóságokat - jelentette a Le Soir című helyi napilap kedden.

Veszekedtek a purdék, hajba kaptak a szülők, egyiknek a füle bánja

2017. március 28. 18:11

Emberölés kísérlete miatt hét év börtönbüntetésre ítélt a Nyíregyházi Törvényszék egy nagyecsedi férfit, aki egy ásóval majdnem teljesen levágta szomszédja fülét. Az ítélet nem jogerős – tájékoztatta a törvényszék sajtószóvivője kedden az MTI-t.

A Jobbik a bérunióról

2017. március 28. 17:45

Országjárásra indul a Jobbik a bérunió témájában – jelentette be Vona Gábor, a Jobbik elnöke és Gyöngyösi Márton, a párt országgyűlési képviselője közös sajtótájékoztatójukon az első helyszínen, Budapesten, a VIII. kerületben.

A BM nem kapott értesítést arról, hogy felfüggesztenék nyolc kontinensfoglaló és egy terhes néger nő tranzitzónába szállítását

2017. március 28. 16:52

A Belügyminisztérium (BM) nem kapott hivatalos értesítést a Magyar Helsinki Bizottság közleményében szereplő, az Emberi Jogok Európai Bíróságának (EJEB) hétfőn meghozott "állítólagos" intézkedéséről. A tárca nem tud nyolc "tinédzser" és egy veszélyeztetett terhes néger nő átszállításának felfüggesztéséről hozott jogerős határozatról.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000108 kep000216 kep000171 kep000215

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Barnabás evangéliuma - Arany LászlóBarnabás evangéliuma
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Háborúk, olaj, radikalizmus - Marc FromagerHáborúk, olaj, radikalizmus
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Reptiliánok, hüllőemberek - Összeesküvés elméletek sorozatReptiliánok, hüllőemberek
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A magyar Jézus és eltitkolt tanításai - Bíró LajosA magyar Jézus és eltitkolt tanításai
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata - Dr. Sam Osmanagich Ph.DA Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat