HunHír.info

2017. Jégbontó hava 26. nap, Gejza napja.

Visszaütött a libsi büszkeség - zuhan a Starbucks forgalma

muszlim-ima-500.jpgA Magyarországon is működő amerikai Starbucks kávéházlánc januárban bejelentette: Donald Trump elnök muszlimokat sújtó beutazási tilalmára válaszként ezentúl a munkaerő-felvétel során előnyben részesítik a muszlim bevándorlókat, sőt, tízezer muszlimot fognak felvenni rövid időn belül.

Gyurcsány Ferenc: Majtényi László kitűnő ember

2017. február 26. 08:53

GYF-petos.jpg„Majtényi László kitűnő ember. Nekem, nekünk a megtiszteltetés, hogy támogathatjuk. Egy új világ, a IV. Köztársaság jelöltje.” Na már csak ezért sem lehet támogatni. Akit Kúrcsányi ajnároz...

A Hodzsali mészárlás – egy elhallgatott tragédia

2017. február 26. 07:58

langok.jpg1992-ben, február 25-26-án történt meg az azerbajdzsán nép szörnyű tragédiája a hodzsali mészárlás. A 20. század végének egyik legvéresebb napja, február 26-a gyásznap Azerbajdzsánban. Az örmény – azerbajdzsán konfliktus, a Karabahért vívott háború sötét napjai ezek.


Nem is baj, hogy szembesülnek a vidéki magyar valósággal a körúton belüli hülyegyerekek

2017. február 26. 07:51

kajman.jpgTiltakoztak a Momentum Mozgalom politikája ellen Komáromban. A tiltakozók szerint a Momentum vezetői közt olyan is van, aki vidékellenes, a vidéki embereket lejáratja, ezért a szervezet szombati komáromi rendezvényén felirat felmutatásával és szórólapok osztásával tiltakoztak.

Itt a jó idő, elindultak a betolakodók az EU gazdag országai felé - olyan helyekre vágynak, ahol háromszor annyi a segély, mint nálunk a minimálbér

2017. február 26. 07:39

menekultek250.jpgAfrika és Ázsia felől továbbra is ezres nagyságrendben érkeznek a betolakodó segélyvadászok az Európai Unióba. Dél-Európában már beköszöntött a tavasz, nincs vihar a Földközi-tengeren, így elindult egy újabb roham. Év eleje óta már több mint 10 ezer idegen ért partot Olaszországban. Továbbra is mindenkit beengednek az Unióba, tehát nem viszik őket vissza Európán kívüli táborokba.


Nem veszed észre Szanyi, hogy ezeknek te csak egy alkesz proli vagy?

2017. február 26. 07:27

szanyikapitany_egokereszt.jpgA meglehetősen nehezen dekódolható nyilatkozatokra bármikor képes Szanyi Tibor pénteken beszélt arról a Fidesz-frakció háziblogjának, hogy szerinte a Momentum Mozgalmat akár a Fidesz is pénzelheti, Haris Éván keresztül. A MILLIÁRDOS magukfajtánál ez végleg kiverte a biztosítékot, és Szanyit a béka segge alá rugdosta. Most már Szanyi is láthatja, hogy örökbecsű a mondás: "A mór megtette kötelességét, a mór mehet"

Újabb állomása következik Trump harcának a globálliberál világmédiumok ellen

2017. február 26. 07:07

donald-trump-250.jpgDonald Trump amerikai elnök szombaton bejelentette, nem vesz részt a fehér házi tudósítók szokásos évi gálaestjén. Bár a többnyire liberális sztárokat is felvonultató, műsoros gálaest még csak két hónap múlva esedékes, Trump elnök Twitter-üzenetben jóval előre közölte, hogy távol marad a liberális rendezvénytől.


Friss híreink

"Ide ne gyere!” - lyen filmekkel tartják távol a négereket Svájctól

2017. február 26. 09:34

A svájci kormány hatásos módszerrel próbálja megakadályozni, hogy a nigériai élősködők illegálisan bejussanak az országba. A kormány megbízásából 13 részes sorozatot forgattak arról, miért nem érdemes a betolakodóknak illegálisan Svájcba menniük. A projektre 130 millió forintnak megfelelő összeget áldoztak, a sorozatot pedig a nigériai tévé rendszeresen levetíti - írja az Express.

Itt a pia volt a motiváció: 28 embert gázolt el egy sofőr New Orleansben

2017. február 26. 09:21

Egy felvonulásnál a tömegbe hajtott egy pickup sofőrje New Orleansben. Öt ember állapota súlyos.

Hatalmas migránsellenes zavargások Dél-Afrikában

2017. február 26. 08:34

A 93-ik születésnapját ünneplő Robert Mugabe zimbabwei elnök azonnali, zimbabwei-dél-afrikai találkozót sürget azt követően, hogy tegnap olyan migráns ellenes erőszak rázta meg Dél-Afrikát, amelynek következtében zimbabwei és más külföldi tízezrei kerültek sokkos állapotba.

A katolikus iskolák javára gyűjtenek ma a templomokban - adakozz te is...

2017. február 26. 06:56

A katolikus iskolák javára gyűjtenek ma országszerte az egyház templomaiban. A katolikus egyház az idei tanévben 125 199 fiatal oktatásáról gondoskodik, oktatási intézményeikben 11 894 pedagógus dolgozik - közölte a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) sajtószolgálata az MTI-vel.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000177 kep000228 kep000011 kep000195

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Barnabás evangéliuma - Arany LászlóBarnabás evangéliuma
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Férfienergia - Bedő ImreFérfienergia
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel
1956 és a megtorlás fekete könyve - Jobbágyi Gábor1956 és a megtorlás fekete könyve
Könyv - Bolti ár: 4 200 Ft
Internetes ár: 3 570 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Egészen szép vagy Csíksomlyói Szűz Anyánk!
Egészen szép vagy Csíksomlyói Szűz Anyánk!
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Parancs nélkül is - Csere PéterParancs nélkül is
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 2 856 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat