HunHír.info

2017. Jégbontó hava 27. nap, Menyétke napja.

Momentum Mozgalom? Új SzDSz!

mocsar.jpgElcsépelt közhely netán, mégis az jut eszembe e mozgalom szegedi zászlóbontása kapcsán, hogy a baloldal olyan, mint az akárhány fejű hidra. Nem számít, ha fejet veszít. Kinő helyette ki tudja, hány új.

A libsi „passzív ellenállás” legújabb győzelme (+ videó)

2017. február 27. 09:52

donald-trump-250.jpgDurván megaláztak és leszállítottak egy férfit és vele utazó lányát az United Airlines amerikai légitársaság Chicago-Houston belföldi járatáról, miután egy szociálisan érzékeny utastársa meghallotta, hogy az apa megjegyzést tett az országban illegálisan tartózkodó idegenekre.

Provokáció a javából: Több mint száz síremléket gyaláztak meg a philadelphiai zsidótemetőben

2017. február 27. 07:34

zsido_temeto.jpgTöbb mint száz síremléket gyaláztak meg a pennsylvaniai Philadelphia zsidótemetőjében helyi idő szerint vasárnap. Az Anne Frank Központ amerikai szervezete - Twitter-üzenetben - Donald Trump elnököt felszólította, hogy beszédben fejtse ki, miként kívánja legyőzni a gyűlöletet, az antiszemitizmust és az iszlámfóbiát.. Aztán már helyben is vagyunk. Trump - antiszemitizmus - iszlámfóbia. Csak a dolgok mögé kell nézni...


Kormánybuktatást készített elő az USA budapesti nagykövetsége 2014-ben

2017. február 27. 07:08

cionbolcsei250.jpgMatolcsy György MNB-elnök múlt szerdán a Parlamentben kijelentette, hogy 2014-ben egy NATO-szövetséges ország budapesti nagykövetségéről folytatott „kormánybuktató és jegybankbuktató tevékenységet”, Lázár János a másnapi kor­mányinfón elmondta, az Egyesült Államok budapesti nagykövetségéről van szó.

Székely terrorvád: a román bíróság szerint egy ítélethez nem kellenek bizonyítékok

2017. február 27. 06:52

Beke-Istvan-Attila-250.jpgFebruár 24-én egy újabb tárgyalási napot tartottak Beke István és Szőcs Zoltán, a két terrorizmussal vádolt székely vármegyés vezető ügyében a bukaresti táblabíróságon. A bíróság mindent megtett, hogy a jelek szerint előre megírt ítélet ne kerüljön veszélybe.


Szélsőbaloldali és antifasiszta tüntetők támadtak Le Pen rendezvényére

2017. február 27. 06:42

antifa250.jpgA nyugat-franciaországi Nantes-ban tartott kampánygyűlést vasárnap Marine Le Pen. A Nemzeti Front államfőjelöltjének rendezvénye ellen csaknem kétezren vonultak utcára már előző nap. Az orosz RT tudósítója szerint a szélsőbaloldali és antifasiszta tüntetők közül sokan viseltek maszkot, füstbombákat dobáltak, sőt egy Molotov-koktélt is.

Öt embert gázolt el a járdára felhajtó autós - most Londonban

2017. február 26. 15:26

bomba.jpgNémetországban és New Orleansban is tömegbe hajtó kocsi, illetve teherautó okozott tömegszerencsétlenséget, most pedig Londonból jött a hír: Öt embert gázolt el a járdára felrohanó autós. Miután a járdára hajtott, elgázolt öt embert, egy falnak csapódva állt meg a személyautó Londonban a The Guardian tudósítása szerint.


Friss híreink

Ötvenegy határsértő idegen betolakodót tartóztattak föl a hétvégén

2017. február 27. 07:45

Ötvenegy határsértőt tartóztattak föl péntektől vasárnapig az ország területén - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

Oscar-díjat nyert Deák Kristóf Mindenki című rövidfilmje (+ videó)

2017. február 27. 07:41

A Mindenki (Sing) nyerte a legjobb rövidfilmnek járó Oscar-díjat. Deák Kristóf munkája az első magyar alkotás a kategóriában, mely elnyerte a Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia elismerését

Még szerencse: Csak részeg volt, nem terrorista a New Orleans-i gázoló

2017. február 27. 07:18

Erősen ittas állapotban volt az a férfi, aki szombat este New Orleansban teherautójával belerohant egy felvonulást néző tömegbe, és elgázolt 28 embert – közölte vasárnap a helyi rendőrség szóvivője. A 25 éves gázoló, Neilson Rizzuto véralkoholszintje két órával az eset után 0,232 ezrelék volt, közel háromszorosa a megengedett, 0,08 ezreléknek.

A kormányt kérdezik ma a képviselők az Országgyűlésben

2017. február 27. 06:28

Összesen huszonnégy kérdést, majd további egy órában azonnali kérdéseket tehetnek fel a képviselők a kormánynak az Országgyűlés ma véget érő idei első ülésén. A legtöbb, összesen kilenc kérdést a Jobbiktól érkezik, Vágó Sebestyén például a szociális dolgozók béremeléséről érdeklődik az emberi erőforrások miniszterénél.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000219 kep000104 kep000044 kep000163

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Gyuri bácsi egészségnaptára 2017 - Szabó GyörgyGyuri bácsi egészségnaptára 2017
Naptár - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Sumír örökségünk - A Bobula Ida hagyaték - Dr. Bobula IdaA Sumír örökségünk - A Bobula Ida hagyaték
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Virágnévszótár - Rácz JánosVirágnévszótár
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Szent László - Kard és glória - Benkő LászlóSzent László - Kard és glória
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Forrásmező felfedezése - David WilcockA Forrásmező felfedezése
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat