HunHír.info

2017. Jégbontó hava 26. nap, Gejza napja.

Visszaütött a libsi büszkeség - zuhan a Starbucks forgalma

muszlim-ima-500.jpgA Magyarországon is működő amerikai Starbucks kávéházlánc januárban bejelentette: Donald Trump elnök muszlimokat sújtó beutazási tilalmára válaszként ezentúl a munkaerő-felvétel során előnyben részesítik a muszlim bevándorlókat, sőt, tízezer muszlimot fognak felvenni rövid időn belül.

Felfegyverkezett oláh horda támadta meg a magyarul beszélő magyar fiatalokat Kolozsváron

2017. február 26. 13:25

fegyver.jpgAz eset a február 24-éről 25-ére virradó éjszakán történt, a kolozsvári Szappany (Tipografiei) utcában, adja hírül a Știri de Cluj. A helyszínen tartózkodó tanúk szerint egy csapat OLÁH fiatal feltartóztatta az áldozatokat, mivel magyarul beszéltek. A szóváltás fizikai erőszakba torkollt, és egy adott pillanatban az egyik támadó gázpisztolyt rántott, a levegőbe, majd az egyik magyar fiatal irányába lőtt, aztán fejbe verte áldozatát a fegyverrel.

Gyurcsány Ferenc: Majtényi László kitűnő ember

2017. február 26. 08:53

GYF-petos.jpg„Majtényi László kitűnő ember. Nekem, nekünk a megtiszteltetés, hogy támogathatjuk. Egy új világ, a IV. Köztársaság jelöltje.” Na már csak ezért sem lehet támogatni. Akit Kúrcsányi ajnároz...


A Hodzsali mészárlás – egy elhallgatott tragédia

2017. február 26. 07:58

langok.jpg1992-ben, február 25-26-án történt meg az azerbajdzsán nép szörnyű tragédiája a hodzsali mészárlás. A 20. század végének egyik legvéresebb napja, február 26-a gyásznap Azerbajdzsánban. Az örmény – azerbajdzsán konfliktus, a Karabahért vívott háború sötét napjai ezek.

Nem is baj, hogy szembesülnek a vidéki magyar valósággal a körúton belüli hülyegyerekek

2017. február 26. 07:51

kajman.jpgTiltakoztak a Momentum Mozgalom politikája ellen Komáromban. A tiltakozók szerint a Momentum vezetői közt olyan is van, aki vidékellenes, a vidéki embereket lejáratja, ezért a szervezet szombati komáromi rendezvényén felirat felmutatásával és szórólapok osztásával tiltakoztak.


Itt a jó idő, elindultak a betolakodók az EU gazdag országai felé - olyan helyekre vágynak, ahol háromszor annyi a segély, mint nálunk a minimálbér

2017. február 26. 07:39

menekultek250.jpgAfrika és Ázsia felől továbbra is ezres nagyságrendben érkeznek a betolakodó segélyvadászok az Európai Unióba. Dél-Európában már beköszöntött a tavasz, nincs vihar a Földközi-tengeren, így elindult egy újabb roham. Év eleje óta már több mint 10 ezer idegen ért partot Olaszországban. Továbbra is mindenkit beengednek az Unióba, tehát nem viszik őket vissza Európán kívüli táborokba.

Nem veszed észre Szanyi, hogy ezeknek te csak egy alkesz proli vagy?

2017. február 26. 07:27

szanyikapitany_egokereszt.jpgA meglehetősen nehezen dekódolható nyilatkozatokra bármikor képes Szanyi Tibor pénteken beszélt arról a Fidesz-frakció háziblogjának, hogy szerinte a Momentum Mozgalmat akár a Fidesz is pénzelheti, Haris Éván keresztül. A MILLIÁRDOS magukfajtánál ez végleg kiverte a biztosítékot, és Szanyit a béka segge alá rugdosta. Most már Szanyi is láthatja, hogy örökbecsű a mondás: "A mór megtette kötelességét, a mór mehet"


Friss híreink

Újabb magyar kamionost támadtak meg az idegen retkek Franciaországban

2017. február 26. 12:58

A PestiSrácok.hu információi szerint néhány nappal ezelőtt ismét agresszív konzinensfoglalók támadtak meg egy magyar kamionsofőrt a francia autópályán. Egy csoport betolakodó feljutott a kamionjára, a férfi az angol hatóságoktól kért segítséget. A magyar sofőr nem sérült meg, de halálfélelme volt, még mindig hatása alatt van a történteknek.

Dohányboltot rabolt ki egy „nő"

2017. február 26. 12:45

Egy 42 éves "asszony" tegnap délután bement egy tatabányai dohányboltba. Megfenyegette az üzlet eladóját, és a bevételt követelte. A boltos elmondta, hogy eközben egy kést tartott a kezében.

Te Roth! Nem inkább kedvenc országodnak kéne befogadni óket?

2017. február 26. 12:13

Az európaiak „az eddiginél több menekültet fogadjanak be” – követeli Claudia Roth a német szövetségi parlament zöldpárti alelnöke. A Berlin Journal szerint Roth azt szeretné, hogy az Európai Unió polgári mentőszolgálatot szervezzen a migránsok tengeri mentéséhez.

Idegen betolakodók miatt állt a vonatforgalom Hegyeshalomnál

2017. február 26. 12:06

Idegen beolajodók voltak Hegyeshalomnál az űrszelvényben, ezért a vonatforgalom háromnegyed órára leállt tájékoztatott minket a MÁV sajtóosztálya. Az űrszelvénynek egyébként nincs köze sem a világűrhöz, sem a vonatszerelvényekhez: mint kiderült a szakszó azt jelenti, hogy az idegenek a sínen vonultak.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000002 kep000205 kep000194 kep000011

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Háttérképek háttérképe - Bayer Zsolt Bogár László Boros ImreHáttérképek háttérképe
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Férfienergia - Bedő ImreFérfienergia
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kalkuttai Szent Teréz anya bölcsességei - Carol Kelly-GangiKalkuttai Szent Teréz anya bölcsességei
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Regnum Marianum - Bolberitz Pál Balás BélaRegnum Marianum
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Mesék Mátyás királyról
Mesék Mátyás királyról
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat