HunHír.info

2017. Kikelet hava 25. nap, Gyümölcsoltó Boldogasszony napja.

Pontosan 575 éve, hogy Hunyadi rendesen átverte a hazánkra támadó törököket

politika-500.jpg...A Szeben mellett, 575 éve, 1442. március 25-én lezajlott csata előtt ugyanis vazallusát, Kemény Simont bújtatta saját páncéljába, aki aztán erős testőrséggel körülvéve lovagolt az ütközetbe. A törökök valóban az általuk a vajdának vélt férfi ellen küldték legerősebb egységeiket...

Ez a zsidó furfang: Kiengedik a sittről, aztán fejbe lövik a háza elött a palesztint

2017. március 25. 16:45

zsido-katonak-2-250.jpgMegölték a Hamász egyik vezetőjét gázai otthona előtt, a palesztin szervezet a gyilkosság elkövetésével Izraelt vádolta meg szombaton. A Gázai övezetet irányító mozgalom közleménye szerint ismeretlen izraeli erők végeztek a 38 éves Mazen Fakhával, aki egy izraeli börtönből 2011-ben szabadult ki a zsidó állam és a Hamász között egyiptomi közvetítéssel létrejött fogolycsere keretében.

Gender-ideológia az iskolákban: gyurmából formálják ki a nemi szerveket

2017. március 25. 08:45

gender3-250.jpgHazánk a béke szigete még, legalábbis a nyugati-amerikai világhoz képest. És nemcsak migránsügyben. Elképesztő például, mi folyik azokban a német iskolákban, ahova a gender-ideológia betört.


Trócsányiék az állam ellen pereskedtek

2017. március 25. 07:14

justicia250.jpgUgyanis miközben Trócsányi miniszterként az állam képviselője lett, a tulajdonában álló ügyvédi iroda abban érdekelt, hogy az állam számára kedvezőtlen eredményt érjen el, megbízói számára közpénzszázmilliókat kasszírozzon.

Terrorizmus miatt akarták kitoloncolni, gyorsan benyújtotta a menedékkérelmet

2017. március 25. 06:25

terrorista-250.jpgAz utolsó percekben állították le egy az Iszlám Állammal kapcsolatban álló tunéziai férfi kitoloncolását Németországból, mert a férfi menedékkérelmet nyújtott be, írja a Bild. A terrorista szervezettel való kapcsolata miatt kiutasított Hajkel S. már a gépen ült a frankfurti repülőtéren, amikor a rendőrök megjelentek és visszakísérték a reptéri csarnokba.


Morvai: Hová lettek a pénzek, és hol maradt a polgárosodás?

2017. március 25. 06:11

morvai_krisztina250.jpgIdeje lenne teljes körű számvetést készíteni arról, hogy Magyarország a csatlakozástól (illetve arra való felkészüléstől) kezdve napjainkig pontosan mennyi európai uniós fejlesztési és egyéb forrást kapott, és ezeknek mi lett a pontos sorsa.

Merkel bevallja kolosszális hibáit, és a betolakodók iránti szolidaritásról makog

2017. március 25. 06:04

menekultek-tamadnak-250.jpgAz Európai Unió hibákat követett el, de eljött az ideje befejezni a félbemaradt tetteket, amire meg van a megfelelő alap - jelentette ki Angela Merkel német kancellár pénteken az olasz televízió egyes csatornájának nyilatkozva. A fő az, hogy mindezt a szolidaritás jegyében kell megtenni”- sivalkodott a kancellár.


Friss híreink

Ismeretlen holttestet találtak Bugyin

2017. március 25. 19:00

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárást folytat ismeretlen személy rendkívüli halála miatt. Pénteken, délután állampolgári bejelentés érkezett, hogy Bugyi, Felsővány külterületén a bányató melletti erdőben egy ismeretlen holttestet találtak.

Tasnádi Izraelben járt, egyből kiengedték az előzetesből

2017. március 25. 16:54

A nyomozási bíró egy hónapra házi őrizetbe helyezte Tasnádi Pétert, aki ellen orgazdaság és közokirat-hamisítás miatt folytat büntetőeljárást a Budapesti Nyomozó Ügyészség. A bíróság szerint esetében fennáll a bűnismétlés veszélye.

Van ahol nem bánnak kesztyűs kézzel a CIA által támogatott tüntetőkkel

2017. március 25. 15:39

Őrizetbe vett a fehérorosz rendőrség szombaton több kormányellenes tüntetőt, akik a hatóságok tiltása ellenére gyűltek össze Minszk központjában. Mintegy 700 demonstráló próbált volna végigvonulni a fehérorosz főváros legnagyobb sugárútján, de a rohamrendőrök útjukat állták, és több embert őrizetbe vettek

Ideért a hidegfront: itt lesz eső és szélvihar

2017. március 25. 15:11

Már szombaton is érezteti hatását a hidegfront, de vasárnap még tovább hűl a levegő.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000161 kep000183 kep000171 kep000191

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

George Soros - Andreas Von RétyiGeorge Soros
Könyv - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 3 420 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Emlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből - Széll Kálmánné Vörösmarty IlonaEmlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az Illuminátusok és az új világrend - Összeesküvés elméletek sorozatAz Illuminátusok és az új világrend
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Szent László - Kard és glória - Benkő LászlóSzent László - Kard és glória
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A lovagkirály öröksége - Ősi JánosA lovagkirály öröksége
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat