HunHír.info

2017. Kikelet hava 24. nap, Jutas napja.

London főpolgármestere: A nagyvárosokban a terrorizmus az élet természetes része

sadiq-khan-500.jpgTíz éve ilyenkor, amikor Budapest népe tojásesővel "köszöntötte" Demszky Gábort március idusán, és ezer torokból zúgott a lakonikus "Hülye vagy! Hülye vagy!" állásfoglalás, igencsak csodálkoztunk volna, ha valaki azt mondja, hogy a négyes metró nagyszerű építője tíz év múlva a kanyarban sem lesz egyes nyugati nagyvárosok polgármestereihez képest.

Székelyföldi terrorvád - Súlyos börtönbüntetést kért az ügyész a vádlottak ellen

2017. március 24. 18:51

justicia250.jpgA maximálishoz közelítő börtönbüntetés kiszabását és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) betiltását kérte az ügyész pénteken a bukaresti táblabíróságon Szőcs Zoltán és Beke István, a HVIM erdélyi, illetve kézdivásárhelyi szervezetének vezetője perében

Ebből lesz a világméretű sivalkodás: Meztelen aktivisták láncolták magukat az auschwitzi munkatábor kapujához

2017. március 24. 18:46

Auschwitz250.jpgTöbb mint tucatnyi embert meztelenre vetkőzött, lölt egy birkát, majd odaláncolta magát pénteken az egykori auschwitzi náci haláltábor "A munka szabaddá tesz" feliratot viselő kapujához. A lengyel rendőrség előállította a meztelenkedőket, az ügyészség pedig vizsgálatot indított annak kiderítésére, hogy milyen cél vezérelte az akció résztvevőit – írta az MTI.


Na végre! A vörös csillag százmilliós áldozata nevében is perelmek

2017. március 24. 13:26

voroscsillag.jpgBeperelte a Heinekent a Szovjetunióban volt Magyar Politikai Rabok és Kényszermunkások Szervezete (Szorakész) a Szabadságvédő Alapítvány (Szava) jogvédő támogatásával a Fővárosi Törvényszéken pénteken, mert álláspontjuk szerint sérti az áldozatokat a sörgyártó termékein található vörös csillag.

Földi: Európa nagyon kiélezett helyzetben van

2017. március 24. 11:35

terrorista-2-250.jpgA jelenlegi hírek szerint a londoni elkövető nem volt közvetlen kapcsolatban az Iszlám Állammal. Ez Földi László szerint rosszabb, mintha kapcsolatba lett volna. Ilyenformán ugyanis több száz millió európai lehet dzsihadista - mondta a szakértő az M1-en.


Kolozsvári zászlóügy: A Néppárt megyei elnökét is megbüntették

2017. március 24. 10:28

kolozsvari-zaszlougy-soos-sandort-250.jpgSoós Sándornak, az Erdélyi Magyar Néppárt Kolozs megyei elnökének március 23-án kézbesítették a március 15-én kiállított jegyzőkönyvet.

Norvégia Svédország összeomlására készül

2017. március 24. 10:18

menekultek-csonak-250.jpgErna Soldberg, Norvégia miniszterelnöke hivatalos bejelentésben közölte, hogy országa vészforgatókönyvet készít arra az esetre, ha a liberális bevándorlás-politika oly mértékben meggyengítené a szomszédos Svédország államrendjét, hogy az összeomlik.


Friss híreink

Az Iszlám Állam vállalta az orosz katonák megölését

2017. március 24. 18:20

Hat orosz katona halt meg Csecsenföldön, amikor alakulatukat fegyveres támadás érte. Az iszlamista honlapok megfigyelésére szakosodott SITE amerikai portál állítása szerint a merénylet elkövetőjeként az Iszlám Állam terrorszervezet jelentkezett.

Illegitim lenne a Rakka elleni támadás, ha nem egyeztetnek Damaszkusszal

2017. március 24. 17:19

Bármely, a Törökország, vagy az Egyesült Államok támogatta hadművelet az Iszlám Állam terrorszervezet kezén lévő Rakka ellen jogszerűtlen lenne, amennyiben azt nem egyeztetik Bassár el-Aszad szíriai elnök kormányával - jelentette ki pénteken Bassár Dzsafari szíriai ENSZ-nagykövet, a damaszkuszi kormány főtárgyalója a genfi béketárgyalásokon

Honnan tudta, hogy adott helyen ütötte el az embert, ha nem észlelte a karambolt

2017. március 24. 17:13

Közúti baleset gondatlan okozása miatt 1 év 8 hónap, végrehajtásában két évre felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte a Népszabadság volt főszerkesztőjét, Murányi Marcellt a Pesti Központi Kerületi Bíróság pénteken

Junckernek már teli a gatyája - kevés vizet ivott

2017. március 24. 17:02

Jean-Claude Juncker a Financial Timesnak adott interjújában húzta fel magát Donald Trump kijelentésein.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000142 kep000231 kep000103 kep000086

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A dzsihád és a Nyugat öngyilkossága - Pawel LisickiA dzsihád és a Nyugat öngyilkossága
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 967 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Széchenyi István füveskönyve - Merjünk nagyok lenni - Széchenyi IstvánSzéchenyi István füveskönyve - Merjünk nagyok lenni
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Ősmagyar hagyományaink - Badiny Jós FerencŐsmagyar hagyományaink
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 500 Ft
21% internetes kedvezménnyel
A chemtrail és a HAARP
A chemtrail és a HAARP
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Trianon Múzeum naptár 2017
Trianon Múzeum naptár 2017
Naptár - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 3 300 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat