HunHír.info

2017. Fergeteg hava 17. nap, Edömér napja.

Amint a Szovjetunió, az Európai Unió sem örök!

euparl.jpgPapot temetni itt a földön szomorúság, ámde a mennyországban öröm. Legalábbis jó papot. Eggyel több a lakója ezzel annak ugyanis. Talán nem vagyok egyedül azzal, ha azt mondom, ez az üzenete Olofsson Placid bencés atya halálának.

Trump: ugyanazok csinálják a közvélemény-kutatásokat, akik a hamis választási felméréseket

2017. január 17. 18:02

uj-vilagrend-250.jpgKedden közzétett közvélemény-kutatások szerint a héten hivatalba lépő Donald Trump a modern amerikai történelem legkevésbé népszerű elnöke. A szóban forgó felmérések egyikét a CNN hírtelevízió készíttette, a másikat pedig az ABC televízió és a The Washington Post című lap közösen. Aztán már helyben is vagyunk, hogy megint a háttérhatalmi műsorszórók ágálnak a megválasztott amerikai elnök ellen.

Német alkancellár: Az USA KATONAI BEAVATKOZÁSAI generálták a migránscunamit

2017. január 17. 10:23

amerikai-tank.jpgSigmar Gabriel német alkancellár és SPD-vezér „meglepetésszerűen nyíltan nyilatkozott az amerikai katonapolitikát értékelve”. Azt mondta, az amerikai katonai beavatkozások az okai annak, hogy menekültek vannak. Gabriel a Bildnek nyilatkozott és élesen bírálta az USA 1953 óta követett külpolitikáját.


Ismeretlenek

2017. január 17. 09:29

enlaka-250.jpgA magyar nyelvű sajtóban nagy port vert fel a maga idején a kolozsvári vasútállomás falára kihelyezett, az egykori állomásfőnököknek emléket állító tábla ügye. Mint ismeretes, a tábla csak a román nemzetiségű állomásfőnököket nevesítette, az 1870-tól 1919-ig itt dolgozó magyar és német vasutasokat, valamint az 1940–1945 között a Magyar Államvasutak által kinevezett állomásvezetőket nemes egyszerűséggel az „ismeretlenek”kifejezéssel intézte el.

Itt a vadiúj SZDSZ ifitagozat: Momentum a neve

2017. január 17. 06:18

haha120218-1-250.jpgVan a magyar politikai közéletnek egy szórakoztató jelensége. Kukába dobott balosok és megkókadt liberálisok időről időre nekiállnak, és gründolnak egy zsír új brigádot a fiatalok megszólítására. A jelszavak ezek: „civil”, „politikától független”, „szakmai”. Ha ezekkel halljátok, biztosak legyetek benne, hogy egy újabb Hallgatói Hálózattal álltok szemben. Amelyik épp annyira civil, mint Soros bármelyik random csicskaegylete.


A magyar kormány teljes mellszélességgel kiállt a zsidók mellett

2017. január 17. 06:05

zsid-csillag.jpgEurópai és palesztin diplomaták is keserűen kommentálták, hogy Nagy-Britannia kormánya megváltoztatta eddigi álláspontját, és az EU külügyminisztereinek tanácskozásán a magyar és vagy horvát vagy észt támogatással megfúrták az izraeli-palesztin konfliktus feloldására szolgáló kétállami nyilatkozat elfogadását.

A Gárda válasza az eltévelyedőknek

2017. január 17. 05:48

magyargarda_bakancsok.jpgAz utóbbi napok történései késztettek írásra. A világháló és a média szemétdombján egyre csak nő a halom. Nem igazán zavarna, ha bennünket, gárdistákat nem akarnának odavetni. Azonban sajnos nem így történik. A sok félreértelmezhető és nem ellenőrzött „hírek”, nem utolsó sorban pedig az, hogy bizonyos emberek megnyilvánulnak mások felhatalmazása nélkül, nevükben nyilatkoznak, ez részünkről nem elfogadott!


Friss híreink

Budapest – romtelep

2017. január 17. 22:35

Két éve Fábry Sándor nem csak a romkocsmákról fejtette ki a véleményét, hanem fővárosunk mai állapotáról is: „Romkocsmába járni nem annyira jó, csak ebbe volt a legegyszerűbb kocsmát csinálni, miután egész Budapest úgy néz ki, mint egy romtelep. Ide részben katasztrófaturisták és az egzotikumok iránt érdeklődök járnak. És nem nagy öröm, hogy a varsói gettólázadást bármikor bármelyik budapesti sarkon le lehet forgatni”. Szinte félve kérdem, változott-e azóta a helyzet?

Járműben rejtőzködő határsértő idegen betolakodókat találtak Csongrádban

2017. január 17. 19:18

A Csongrád megyei rendőrök több járműben tizenhárom határsértőt találtak a röszkei, valamint a kiszombori határátkelőhelyen - tájékoztatta a megyei főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t. Szabó Szilvia közölte, a kiszombori átkelőn hétfőn éjfél előtt vizsgáltak át a rendőrök egy bolgár autót, s az utastérben kialakított rejtekhelyen egy iraki férfit találtak

Na, most szívnak az oláhok: Putyin „Nagy-Moldova” térképével ajándékozta meg Igor Dodont

2017. január 17. 18:20

Vlagyimir Putyin orosz elnök fogadta Igor Dodont, a Moldovai Köztársaság elnökét, és tevékenysége méltatása mellett egy térképpel is kedveskedett kollégájának. Az Igor Dodonnal folytatott tárgyaláson Putyin támogatásáról biztosította Moldova területi integritását és tömbön kívüli, semleges státusának fenntartását. Kijelentette, hogy Moszkva kész közvetítőként és kezesként fellépni a Dnyeszeren túli konfliktus rendezésében.

Ismét nagyot ment a Lokál a bíróságon, vagyis pert vesztett

2017. január 17. 18:14

A Lokál nevű portál is kezd felzárkózni fideszes társai mellé (888, Ripost, Magyar Idők, PestiSrácok stb.), már ami a sajtóperek elvesztését illeti.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000070 kep000217 kep000215 kep000213

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Lovasíjász DIGIPACK - DVD és CD - Kassai Lajos, Kaszás GézaA Lovasíjász DIGIPACK - DVD és CD
DVD - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 500 Ft
8% internetes kedvezménnyel
Horthy Naptár 2017 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2017
Naptár - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Az okkult VRIL társaság és a náci UFO-k rejtélye
Az okkult VRIL társaság és a náci UFO-k rejtélye
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A teljes Holt-tengeri tekercsek - Michael O. WiseA teljes Holt-tengeri tekercsek
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Lélek és világegyetem - Grandpierre AttilaLélek és világegyetem
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 125 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

A HunHír barátai

Legolvasottabb hírek

HunHír-Tudósító

Képtárak

Felhívások

Közlemények


Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
© 2002-2017 Rockszerda
Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat