HunHír.info

2017. Kikelet hava 27. nap, Hajnalka napja.

Soros a muszlim nőket is felhasználja Európát lenullázó terveihez

soros-gyorgy-500.jpgA Womens March szervezésében emlékeztek meg a nők a március 22-i londoni merényletről. A terrortámadás áldozatairól megemlékező nők egymást kezét fogva sorakoztak fel a Westminster hídon – írja a brit Metro. A megemlékezést a Womens March szervezte, ami több szálon is kötődik a bevándorláspárti zsidó bajkeverőhöz, a világléptékű spekulánshoz, Soros Györgyhöz. A Womens March korábban Donald Trump amerikai elnök ellen tiltakozott világszerte. A Metro pár muzulmán asszonyságot is megszólaltatott, akik csak úgy biflázták a betanított leckét: pluralizmus, a sokszínűség és így tovább. Lehet, hogy a britek erre vágynak, de mi véletlenül sem. Anglia az angoloké, Németország a németeké, Magyarország a magyaroké, ezrek meg sokszínűsködjenek ott, ahol tették ezt őseik.

Jurták – A magyarság ősi hajlékainak újjászületése

2017. március 27. 11:38

jurtak-250.jpgÉvről évre Bugacon a Kurultaj Magyar Törzsi Gyűlésen és az Ősök Napja ünnepen egyre nagyobb jurtafalut sikerül felépítenünk. A magyar ősi hajlékaink és a hagyományaink újjáéledése, a hagyományőrző ünnepeinken megjelent hatalmas tömegek, egyértelműen hirdetik a nagyvilágnak, hogy Magyarország nem hajlandó a nyugatról erőltetett fogyasztói társadalom elvárásainak kiszolgálója lenni.

Demjén Rózsi karóval védte meg tulajdonát a lopós cigányoktól

2017. március 27. 06:00

demjen-ferenc-250.jpgDemjén Ferencről köztudott, hogy elkötelezett Fidesz szimpatizáns, markáns politikai véleményét sohasem rejti véka alá. Rózsi a Blikknek adott interjújában beszélt többek között a migránsokról és a szomszédjában lakó cigányokról is.


”Ez Arizona, és itt a jobboldali konzervatívok is elő tudják venni a fegyvereiket...”

2017. március 27. 05:06

deli-allamok.jpgAz Arizona szövetségi állam Phoenix városában megjelenő helyi lap fotókkal dokumentálta, hogy baloldaliak és anarchisták „hosszú” fegyverekkel várakozva demonstráltak Trump ellen. Amikor a lap újságírója elkezdte fotózni őket, egyesek idegesek lettek és mondták, ne tegye. De ő csak folytatta és az autóik rendszámát is lefotózta.

Leszúrta a négert, hogy figyelmeztessen: fehér nők fontolják meg kapcsolatukat fekete férfiakkal

2017. március 27. 04:54

negerek250.jpgSajnálja gyilkos tettét egy amerikai férfi, aki New Yorkban agyonszúrt egy 66 éves fekete férfit. Sajnálatának oka az, hogy fiatalabb vagy tehetősebb feketével akart végezni - adta hírül vasárnap a Daily News Sunday című amerikai lap. a 28 éves gyilkos, James Jackson egy hete ölte meg áldozatát, amikor az üres üvegeket gyűjtött.


Az USA már megint durván beleavatkozik Oroszország belügyeibe

2017. március 27. 04:44

amerikai-orosz250.jpgAz amerikai külügyminisztérium elítélte az oroszországi tüntetések több száz résztvevője, köztük az ellenzéki Nyugat-barát felforgató, Alekszej Navalnij őrizetbe vételét. Vasárnap este a minisztérium szóvivője, Mark Toner közleményt adott ki, amely a demokratikus értékek elleni fellépésnek minősíti a letartóztatásokat.

A legnagyobb amerikai cionista lobbi, az APIAC Jeruzsálemet akarja

2017. március 27. 04:29

zsido_lobbi-250.jpgA legnagyobb amerikai Izrael-barát lobbi, az AIPAC éves konferenciáján elmondott beszédében Mike Pence alelnök ismét szóba hozta, hogy Donald Trump elnök fontolgatja az amerikai nagykövetség Jeruzsálembe helyezését. Az AIPAC (American Israel Public Affairs Committee) nevű, befolyásos Izrael-barát lobbi szokásos évi konferenciája vasárnap kezdődött meg a Washington belvárosában lévő Kongresszusi Központban.


Friss híreink

Hang a gyermekekért és családokért Szlovéniában

2017. március 27. 18:33

Hang a gyermekekért és családokért (Glas za otroke in druzine) névű párt a hét végén alakult egy polgári mozgalomból, amely az elmúlt években a buzik egyenjogúsítását célzó, két népszavazási indítványt is meghiúsított. Az új szlovén párt alapító gyűlésén a mozgalom korábbi társelnökét, Ales Primcet választották pártelnökké.

A csehek többsége elutasítja az élősködők befogadását

2017. március 27. 16:38

A csehek 61 százaléka elutasítja a háborús menekültek befogadását, ez három százalékkal kevesebb, mint 2016 végén - derült ki abból az országos felmérésből, amelynek eredményét hétfőn hozták nyilvánosságra Prágában.

Trump létrehozott veje számára egy részleget a Fehér Házban

2017. március 27. 16:34

Az amerikai szenátus hírszerzési bizottsága meg akarja hallgatni Jared Kushnert, Donald Trump vejét az elnök munkatársai és orosz tisztségviselők kapcsolatairól. Az információról először a The New York Times című napilap adott hírt hétfőn reggel, majd ezt a szenátusi bizottság elnöke, Richard Burr szóvivője is megerősítette.

Metrókorrupciót Vizsgáló Munkacsoport: Jobbikos siker és forró kásaként kerülgetett téma

2017. március 27. 16:28

A Metrókorrupciót Vizsgáló Munkacsoport mai ülése a korábbi gyakorlattól eltérően már nyilvánosan meghirdetésre került, ami egyértelműen a Jobbik sikere, hiszen egyedüliként követeltük a Fidesz által korábban mellőzött teljes körű nyilvánosságot, amely ma végre megvalósult.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000214 kep000213 kep000215 kep000033

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Fekete Madonna titka - Gönczi TamásA Fekete Madonna titka
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata - Dr. Sam Osmanagich Ph.DA Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Mesék Mátyás királyról
Mesék Mátyás királyról
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nyelvédesanyánk - Czakó GáborNyelvédesanyánk
Könyv - Bolti ár: 2 730 Ft
Internetes ár: 2 321 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Háttérképek háttérképe - Bayer Zsolt Bogár László Boros ImreHáttérképek háttérképe
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat