HunHír.info

2017. Kikelet hava 26. nap, Termékenyülés ünnepe napja.

Pontosan 575 éve, hogy Hunyadi rendesen átverte a hazánkra támadó törököket

politika-500.jpg...A Szeben mellett, 575 éve, 1442. március 25-én lezajlott csata előtt ugyanis vazallusát, Kemény Simont bújtatta saját páncéljába, aki aztán erős testőrséggel körülvéve lovagolt az ütközetbe. A törökök valóban az általuk a vajdának vélt férfi ellen küldték legerősebb egységeiket...

Ez a zsidó furfang: Kiengedik a sittről, aztán fejbe lövik a háza elött a palesztint

2017. március 25. 16:45

zsido-katonak-2-250.jpgMegölték a Hamász egyik vezetőjét gázai otthona előtt, a palesztin szervezet a gyilkosság elkövetésével Izraelt vádolta meg szombaton. A Gázai övezetet irányító mozgalom közleménye szerint ismeretlen izraeli erők végeztek a 38 éves Mazen Fakhával, aki egy izraeli börtönből 2011-ben szabadult ki a zsidó állam és a Hamász között egyiptomi közvetítéssel létrejött fogolycsere keretében.

Gender-ideológia az iskolákban: gyurmából formálják ki a nemi szerveket

2017. március 25. 08:45

gender3-250.jpgHazánk a béke szigete még, legalábbis a nyugati-amerikai világhoz képest. És nemcsak migránsügyben. Elképesztő például, mi folyik azokban a német iskolákban, ahova a gender-ideológia betört.


Trócsányiék az állam ellen pereskedtek

2017. március 25. 07:14

justicia250.jpgUgyanis miközben Trócsányi miniszterként az állam képviselője lett, a tulajdonában álló ügyvédi iroda abban érdekelt, hogy az állam számára kedvezőtlen eredményt érjen el, megbízói számára közpénzszázmilliókat kasszírozzon.

Terrorizmus miatt akarták kitoloncolni, gyorsan benyújtotta a menedékkérelmet

2017. március 25. 06:25

terrorista-250.jpgAz utolsó percekben állították le egy az Iszlám Állammal kapcsolatban álló tunéziai férfi kitoloncolását Németországból, mert a férfi menedékkérelmet nyújtott be, írja a Bild. A terrorista szervezettel való kapcsolata miatt kiutasított Hajkel S. már a gépen ült a frankfurti repülőtéren, amikor a rendőrök megjelentek és visszakísérték a reptéri csarnokba.


Morvai: Hová lettek a pénzek, és hol maradt a polgárosodás?

2017. március 25. 06:11

morvai_krisztina250.jpgIdeje lenne teljes körű számvetést készíteni arról, hogy Magyarország a csatlakozástól (illetve arra való felkészüléstől) kezdve napjainkig pontosan mennyi európai uniós fejlesztési és egyéb forrást kapott, és ezeknek mi lett a pontos sorsa.

Merkel bevallja kolosszális hibáit, és a betolakodók iránti szolidaritásról makog

2017. március 25. 06:04

menekultek-tamadnak-250.jpgAz Európai Unió hibákat követett el, de eljött az ideje befejezni a félbemaradt tetteket, amire meg van a megfelelő alap - jelentette ki Angela Merkel német kancellár pénteken az olasz televízió egyes csatornájának nyilatkozva. A fő az, hogy mindezt a szolidaritás jegyében kell megtenni”- sivalkodott a kancellár.


Friss híreink

Járókeretes férfit rabolt ki Sombereken a „ nekem mindent lehet, azé"

2017. március 26. 07:39

Egy 66 éves mozgássérült férfitől lraboltel két mobilt egy 35 éves férfi Sombereken, írja a Police.hu. A tettest elfogta a rendőrség. Az eset január 13-án történt, a rendőrség most fejezte be a nyomozást, és kifosztás alapos gyanúja miatt vádemelést javasolt az ügyészségnek.

“Az Obamacare-rémálomnak véget fogunk vetni”

2017. március 26. 06:40

Az új amerikai egészségbiztosítási törvény tervezetének visszavonása után egy nappal Mike Pence alelnök szombaton ismét kijelentette, hogy az Obamacare néven ismert egészségbiztosítási rendszert fel akarják számolni. “Az Obamacare-rémálomnak véget fogunk vetni” – fogalmazott az alelnök Nyugat-Virginiában mondott beszédében.

Paprikasprével támadtak Tump támogatói menetére

2017. március 26. 06:29

Verekedés tört ki Dél-Kaliforniában, mikor egy nagyjából 2000 fős, Donald Trump melletti felvonulást próbált megakadályozni 30 anarcholiberális. Ők azt mondták, hogy „emberi fallal” akarták a menet útját állni, de ennél többről volt szó: a helyi rendőrség szerint paprikasprét is fújtak a felvonulókra.

Törökország népszavazást tartana az EU-tagságról

2017. március 26. 06:01

Recep Tayyip Erdogan török elnök kijelentette szombaton, hogy Törökország tarthatna egy második népszavazást is az elnöki hatalom kibővítéséről esedékes áprilisi referendum után, mégpedig arról, hogy folytassák-e az Európai Unióval a csatlakozási tárgyalásokat.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000157 kep000234 kep000042 kep000128

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Illuminátusok és az új világrend - Összeesküvés elméletek sorozatAz Illuminátusok és az új világrend
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Trianon Múzeum naptár 2017
Trianon Múzeum naptár 2017
Naptár - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 3 300 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Zúgó nyilak - Karczag GyörgyZúgó nyilak
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Szerencsénk volt, túléltük... - Nógrádi GyörgySzerencsénk volt, túléltük...
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 880 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Barnabás evangéliuma - Arany LászlóBarnabás evangéliuma
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat