HunHír.info

2017. Kikelet hava 27. nap, Hajnalka napja.

Betolakodók, élősködők, kontinensfoglalók: RAUS!!!!

migranansok-nemetorszag500.jpgVéglegesen elfordul a menekültek befogadásnak kultúrájától a szeptemberi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választást felvezető kampányban Angela Merkel német kancellár pártja, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) - írta a Der Spiegel című német hírmagazin a hétvégi számában a párt formálódó menekültpolitikai programját ismertetve. A Der Spiegel értesülése szerint a CDU belügyi szakpolitikai bizottságában készült tervezetben a kancellár pártja hitet tesz a menekülthullám további csillapítása mellett.

Trump nyomására tartóztatták csak le az izraeliek a zsidóközpontok elleni bombafenyegető zsidót

2017. március 26. 18:29

bomba.jpgA csütörtökön az izraeli Askelon városában letartóztatott izraeli-amerikai állampolgárságú 19 éves zsidó kíberbűnözőt csak azután tartóztatták le, hogy Trump elnök az FBI-t nógatta, tegyen meg mindent az amerikai zsidó közösségi központokat bombafenyegetésekkel riogató „antiszemita” azonosítására - írja a Haaretz.

Szíria nem viccel: ha Izrael támad, Haifát lövi válaszul

2017. március 26. 16:29

aszad-250.jpgA szíriai kormány bejelentette: megtorolja, ha Izrael továbbra is légitámadást hajt végre területe ellen. Az orosz közvetítőkön keresztül a zsidó államnak eljuttatott üzenet egyértelmű volt: „halálos erővel” válaszol Damaszkusz mindenfajta további, szíriai területet érő izraeli légitámadásra. Damaszkusz közölte, Scud rakétákat lőnek ki Haifa kikötőjére és az ott lévő petrokémiai üzemre. A rakétákat mindenfajta figyelmeztetés nélkül lövik ki.


Magyarellenes megnyilvánulások Romániában 2014-2016 között – 1. rész

2017. március 26. 11:13

olah-taplo.jpgAz EMNT által fenntartott Transylvanian Monitor összeszedte és kiadta a Romániában történt magyarellenes megnyilvánulásokat. Összesen 309 esetet rögzítettek.

Indul a nemzeti konzultáció

2017. március 26. 10:38

menekulttabor-250.jpgIndul a nemzeti konzultáció, a kormány ahhoz kéri a magyar emberek támogatását, hogy "meg tudjuk védeni határainkat és meggátoljuk a betelepítést" - jelentette be Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján, hozzátéve, a kérdőívek a jövő hét második felétől érkeznek a postaládákba.


Székelyföldön is nemzeti ügyként tekintenek a Csíki Sörre

2017. március 26. 10:31

csiksomlyo2-250.jpgFel kell lépni a verseny önkényes korlátozása ellen, erősíteni kell a rövid ellátási láncokat és a helyi gazdaság támogatását - mondta el Borboly Csaba, a Hargita Megye Tanácsának elnöke az M1 reggeli műsorában. Borboly szerint a Csíki Sör ügye egy jó példa arra, hogy ki merjenek állni a székelyföldi termékek mellett.

”Messzire elér az izraeli biztonságiak karja”

2017. március 26. 10:21

izraeli_akcio.jpgA Gázai övezetet uraló radikális iszlamista Hamász szervezet mindkét irányban lezárta az övezet Izraelbe vezető személyforgalmi átkelőhelyét Ereznél, valamint lezárta a tengeri övezetét is Gáza városnál Mazen Fakha Hamász-vezető pénteki meggyilkolása miatt. Az al-Hajat pánarab hírlap szerint Mazen Fakha támadói a tenger felől érkeztek, majd arra is távoztak kivégző küldetésük végrehajtása után.


Friss híreink

Édesanyáink nemzetünk megmentői

2017. március 26. 20:32

Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén méltán gondolhatunk az Édesanyák Édesanyjára, a boldogságos és szeplőtelen Száz Máriára, de mindazon nőkre, asszonyokra is, ráadásul az év minden napján, akik Hozzá hasonlatosan Isten leghívebb képmásai történelmünkben.

B. úr természetesen a miskolci szamuráj

2017. március 26. 19:12

Negyed órán belül elfogták a rendőrök azt a miskolci férfit, aki előzetes szóváltást követően egy karddal súlyosan megsebesítette vitapartnerét - írja a rendőrség honlapja.

Villamosvezetéknek ütközött és lezuhant egy ukrán katonai helikopter Donyeckben

2017. március 26. 18:04

Lezuhant vasárnap egy ukrán Mi-2-es katonai helikopter az ország keleti részén, Donyeck megye kijevi ellenőrzésű részén, az előzetes információk alapján öten vesztették életüket, a gép három fős legénysége és két utasa - közölte Olekszandr Motuzjanik, a védelmi minisztérium hadműveleti ügyekben illetékes szóvivője

Most egy Enrikó okozott életveszélyes sérülést egy magyarnak

2017. március 26. 16:58

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki Budapest III. kerületében szóváltást követően életveszélyes sérülést okozott egy 49 éves budapesti lakosnak. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. március 25-én 17 óra 30 perc körül Budapesten, a III. kerületi Hévizi út és a Hunor utca kereszteződésében szóváltás alakult ki két férfi között, ami tettlegességig fajult.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000119 kep000075 kep000205 kep000117

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Szerencsénk volt, túléltük... - Nógrádi GyörgySzerencsénk volt, túléltük...
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 880 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A C vitamin varázslatos ereje - Thomas E. LevyA C vitamin varázslatos ereje
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Ősmagyar hagyományaink - Badiny Jós FerencŐsmagyar hagyományaink
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 500 Ft
21% internetes kedvezménnyel
A Lovasíjász DIGIPACK - DVD és CD - Kassai Lajos, Kaszás GézaA Lovasíjász DIGIPACK - DVD és CD
DVD - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 500 Ft
8% internetes kedvezménnyel
Reptiliánok, hüllőemberek - Összeesküvés elméletek sorozatReptiliánok, hüllőemberek
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat