HunHír.info

2017. Jégbontó hava 27. nap, Menyétke napja.

A libsi „passzív ellenállás” legújabb győzelme (+ videó)

donald-trump-500.jpgDurván megaláztak és leszállítottak egy férfit és vele utazó lányát az United Airlines amerikai légitársaság Chicago-Houston belföldi járatáról, miután egy szociálisan érzékeny utastársa meghallotta, hogy az apa megjegyzést tett az országban illegálisan tartózkodó idegenekre.

Provokáció a javából: Több mint száz síremléket gyaláztak meg a philadelphiai zsidótemetőben

2017. február 27. 07:34

zsido_temeto.jpgTöbb mint száz síremléket gyaláztak meg a pennsylvaniai Philadelphia zsidótemetőjében helyi idő szerint vasárnap. Az Anne Frank Központ amerikai szervezete - Twitter-üzenetben - Donald Trump elnököt felszólította, hogy beszédben fejtse ki, miként kívánja legyőzni a gyűlöletet, az antiszemitizmust és az iszlámfóbiát.. Aztán már helyben is vagyunk. Trump - antiszemitizmus - iszlámfóbia. Csak a dolgok mögé kell nézni...

Kormánybuktatást készített elő az USA budapesti nagykövetsége 2014-ben

2017. február 27. 07:08

cionbolcsei250.jpgMatolcsy György MNB-elnök múlt szerdán a Parlamentben kijelentette, hogy 2014-ben egy NATO-szövetséges ország budapesti nagykövetségéről folytatott „kormánybuktató és jegybankbuktató tevékenységet”, Lázár János a másnapi kor­mányinfón elmondta, az Egyesült Államok budapesti nagykövetségéről van szó.


Székely terrorvád: a román bíróság szerint egy ítélethez nem kellenek bizonyítékok

2017. február 27. 06:52

Beke-Istvan-Attila-250.jpgFebruár 24-én egy újabb tárgyalási napot tartottak Beke István és Szőcs Zoltán, a két terrorizmussal vádolt székely vármegyés vezető ügyében a bukaresti táblabíróságon. A bíróság mindent megtett, hogy a jelek szerint előre megírt ítélet ne kerüljön veszélybe.

Szélsőbaloldali és antifasiszta tüntetők támadtak Le Pen rendezvényére

2017. február 27. 06:42

antifa250.jpgA nyugat-franciaországi Nantes-ban tartott kampánygyűlést vasárnap Marine Le Pen. A Nemzeti Front államfőjelöltjének rendezvénye ellen csaknem kétezren vonultak utcára már előző nap. Az orosz RT tudósítója szerint a szélsőbaloldali és antifasiszta tüntetők közül sokan viseltek maszkot, füstbombákat dobáltak, sőt egy Molotov-koktélt is.


Öt embert gázolt el a járdára felhajtó autós - most Londonban

2017. február 26. 15:26

bomba.jpgNémetországban és New Orleansban is tömegbe hajtó kocsi, illetve teherautó okozott tömegszerencsétlenséget, most pedig Londonból jött a hír: Öt embert gázolt el a járdára felrohanó autós. Miután a járdára hajtott, elgázolt öt embert, egy falnak csapódva állt meg a személyautó Londonban a The Guardian tudósítása szerint.

Tűz ütött ki Svédország legnagyobb menekültszállásán - Nyomoznak

2017. február 26. 15:06

langok.jpg15-en megsérültek, ketten a második szintről ugrottak ki az ablakon. Őket kettejüket kórházba szállították, a többieket a helyszínen látták el füstmérgezés miatt. A rendőrséget vasárnap hajnali negyed ötkor riasztották a tűzhöz, melynek oka egyelőre ismeretlen.


Friss híreink

Leslie Mandoki százmilliókat énekel ki Orbánéktól?

2017. február 27. 12:46

Tovább tart a kormányzat 1956-os kampánya: a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda 227 millió forintot költhet egyetlen koncertfilm támogatásra. A pénz úgy tűnik, mintha Leslie Mandoki koncertek felvételére menne el.

Szakértő: Győrkös lőtt

2017. február 27. 11:40

Elölről találta el a halálos lövés Pálvölgyi Péter őrnagyot, a lövedék egyértelműen 7,62 mm kaliberű Kalasnyikovból származott – erősítették meg a Magyar Idők forrásai az Átlátszó információját a bőnyi rendőrgyilkosságról - írja a Magyar Idők.

Jobbik: meg kell akadályozni a párkányi gumiégető létrehozását

2017. február 27. 11:37

A Jobbik tiltakozik a szlovákiai Párkányban tervezett gumiégető ellen és a magyar kormány fellépését várja. Kepli Lajos, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján kifejtette, hogy a határ menti településen évi 20 ezer tonna kapacitású gumi- és műanyagégető művet szeretnének létrehozni, ami az uralkodó szélirány miatt Magyarország levegőjét szennyezné.

Ez biztosan nem terrorcselekmény: emberekkel teli buszmegállóba hajtott a busz

2017. február 27. 11:32

Buszmegállóba hajtott egy menetrend szerinti busz a Somogy megyei Kadarkút Hősök terén. Az első hírek szerint több ember is volt a megállóban. A Katasztrófavédelem azt írja, hogy egy ember sérült meg a balesetben, ezért őt a mentők ellátják.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000189 kep000028 kep000034 kep000141

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Horthy Naptár 2017 - 10 darab kedvezménnyel - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2017 - 10 darab kedvezménnyel
Naptár - Bolti ár: 36 000 Ft
Internetes ár: 25 000 Ft
31% internetes kedvezménnyel
A Lovasíjász DIGIPACK - DVD és CD - Kassai Lajos, Kaszás GézaA Lovasíjász DIGIPACK - DVD és CD
DVD - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 500 Ft
8% internetes kedvezménnyel
A Sumír örökségünk - A Bobula Ida hagyaték - Dr. Bobula IdaA Sumír örökségünk - A Bobula Ida hagyaték
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
A Magyar Nemzeti Zene Emlékkönyve - CD melléklettel - Szendrey Marót ErvinA Magyar Nemzeti Zene Emlékkönyve - CD melléklettel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A chemtrail és a HAARP
A chemtrail és a HAARP
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat