HunHír.info

2017. Kikelet hava 24. nap, Jutas napja.

Toroczkaiék az Iszlám Állam nyomában

bosznia-iszlam-allam-toroczkai-2.jpgToroczkai László, a Custodela - európai önvédelmi hálózat - stábjával az Iszlám Állam nyomába eredt. Először abba a vahabita faluba látogattak el, ahol az Iszlám Állam számára toborzott harcosokat Husein Bosnić "Bilal". Ez az alig járható utakon megközelíthető, magas hegyek között megbúvó, a világtól elzárt falu, Gornja Maoča Bosznia északi részén található, légvonalban mindössze 100 kilométerre a magyar határtól.

Kanadában már bemutatkozott, most Angliában bűnöz és erőszakol a magyarországi cigány

2017. március 23. 16:54

cigany_250.jpgEgy 66 éves nő megerőszakolásával és egy 70 éves nő szexuális zaklatásával vádolnak egy S. Zsolt nevű magyarországi cigány férfit Nagy-Britanniában, az ügy tárgyalása jelenleg is tart. A cigány férfi először tavaly május 10-én tört be egy 70 éves asszony lakásába egy észak-angliai településen, akit álmában próbált megerőszakolni.

Gyorshír: Járókelők közé hajtott a néger terrorista Antwerpenben

2017. március 23. 15:08

terrorista-250.jpgJárókelők közé hajtott egy autós az észak-belgiumi Antwerpen egyik belvárosi sétálóutcájában, de sikeresen megállították, senki sem sérült meg - közölte az MTI. Az antwerpeni rendőrség tájékoztatása szerint a flamand város sétálóutcájában minden járókelő el tudott menekülni a francia rendszámú autó elől, amit rövid üldözés után sikerült megállítani.


Londoni merénylet: Az ISIL terroristák véres akciója

2017. március 23. 10:33

isil2-250.jpgVélhetően tudják a hatóságok, ki követte el a szerdai londoni merényletet, hiszen lelőtték és a képét is megmutatták, csak egyelőre a nyomozás érdekei miatt nem közlik az információt - mondta Kis-Benedek József az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában.

Tocsik, Princz, Kulcsár: kacagja ki velünk a magyar igazságszolgáltatást!

2017. március 23. 07:37

justicia250.jpg...A legnyomasztóbb fejlemény viszont mégiscsak az, hogy a magyar igazságszolgáltatás különböző szervei még tanúként sem hallgatták ki a brókerügyben Puch Lászlót – a szocialista párt korabeli kincstárnokát –, noha Kulcsár Attila váltig állította: ő is tagja volt annak a baráti körnek, amely „részünkre különböző állami megrendeléseket biztosított”. Így lett egy politikával átszőtt – és bizonyító erejű fotókkal alátámasztott – bűnügyből semleges bűnesetecske...


Az ISIL kiirtását ígérték a terrorellenes washingtoni konferencián - Ahhoz először a „hátországokban” kéne rendet tenni

2017. március 23. 07:30

iszlam-allam-video-antwerpeni-250.jpgAz Iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezet gyökeres kiirtását és vezetőjének likvidálását ígérték az amerikai fővárosban megrendezett terrorellenes nemzetközi konferencia résztvevői. Az egynapos, külügyminiszteri szintű konferencia - amelyen Magyarországot Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter képviselte - közlemény kiadásával zárult helyi idő szerint szerda este.

Az ausztrál példa: csak 100 %-ban tiszta menekültek jöhetnek

2017. március 23. 06:45

iszlam-allam-250.jpgAusztrália a vállalt 12 ezerből mintegy 10 ezer menekültet már befogadott, de több száz idegen nemzetbiztonsági okokból nem léphetett be az országba - írja magas rangú biztonsági forrásokra hivatkozva az MTI. Ausztrália Irakból és Szíriából vállalta menekültek, üldözött kisebbségekhez tartozó emberek, főleg keresztények befogadását.


Friss híreink

Egy németországi emberölés miatt körözött szír kontinensfoglalót szedtek le egy Romániába tartó vonatról

2017. március 23. 19:46

Tegnap 22:30-kor egy Romániába tartó nemzetközi gyorsvonatról szállítottak le egy szír állampolgárt, aki német tartózkodási engedéllyel igazolta magát, de nem volt nála érvényes úti okmány.

Sógorpolitika: a magyar melóson spórolnak, az idegen sötét bőrűek meg dúskálnak a támogatásokban

2017. március 23. 19:24

Elfogadhatatlan a magyar fenyegetés a külföldiek családi támogatásának az osztrák kormány által tervezett csökkentése kapcsán - jelentette ki Christian Kern osztrák kancellár a Vorarlberger Nachrichten című tartományi újságnak adott csütörtöki interjújában.

Svédországban is jön föl a bevándorlásellenes szélsőjobb

2017. március 23. 17:04

A legújabb közvélemény-kutatások szerint a bevándorlásellenes Svéd Demokraták (SD) már a második legnépszerűbb párt az országban - írja a helyi sajtó alapján az MTI. Az SD a jobbközép Mérsékelt Párt (MS) helyét vette át, az első helyen a zöldekkel együtt kisebbségi kormányt alkotó szociáldemokraták állnak

Megint lezárták London keleti részét

2017. március 23. 16:37

Lezárták London keleti részét, ami miatt több ember is egy időre otthonában és a közeli éttermekben rekedt, majd nem sokkal később megkezdték a lezárt terület evakuálását – írja a Blikk a The Sun-ra hivatkozva.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000170 kep000023 kep000141 kep000082

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Baráti tanácsok amatőr őstörténészeknek - Szendrei LászlóBaráti tanácsok amatőr őstörténészeknek
Könyv - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 3 060 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata - Dr. Sam Osmanagich Ph.DA Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Szent László - Kard és glória - Benkő LászlóSzent László - Kard és glória
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Egészen szép vagy Csíksomlyói Szűz Anyánk!
Egészen szép vagy Csíksomlyói Szűz Anyánk!
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az okkult VRIL társaság és a náci UFO-k rejtélye
Az okkult VRIL társaság és a náci UFO-k rejtélye
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat